Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Luifels Unico

Luifels Unico

Voortenten Unico | Unico VoortentNiet-kampeerders denken dat caravanbezitters op hun vakantieadres in hun caravan leven. Kampeerders weten dat caravanbezitters op hun vakantieadres in hun voortent leven en dat de caravan er slechts is om te slapen. De voortent is dus belangrijk voor een kampeerder en het mag dan ook geen wonder heten dat daar eisen aan worden gesteld.

Bij UNICO zijn die eisen vertaald in een serie voortenten en luifels die in de markt zijn gelijke niet kent.

Wie niet zo handig is, is gebaat bij de eenvoudige opzet (ondersteund met een dvd!), wie ruimte waardeert, ziet de afwezigheid van de middenstok als een pluspunt, wie hecht aan voldoende temperatuurregulatie, steekt de loftrompet over de uitgebreide ventilatiemogelijkheden, en wie een natte vakantie met weinig ergernis wil afsluiten, is blij met de standaard afneembare slikranden.

En dan zijn er nog zaken als de grote stormvastheid en de fraaie looks, vooral een gevolg van het gebruik van mooie materialen, precieze afwerking en de unieke boogstokconstructie.

Waardering voor de kwaliteit van UNICO, is er voldoende. De UNICO Verona was winnaar van de KCK-luifeltest in 2007 en 2010 en bij de UNICO Genua voortent noemde de KCK als enige minpunt dat er geen enkel minpunt viel te ontdekken!

Kortom, wie wat te wensen heeft, vindt zijn wensen terug in een voortent of luifel van UNICO.


Unico Verona

 

Unico Verona XL

 

Unico Torino

unico luifel verona   unico luifel verona xl   unico luifel torino
De Unico Verona combiluifel behoort al sinds de introductie tot de top caravanluifels. Deze luifel van Unico onderscheidt zich duidelijk ten opzichte van de concurrentie door de boogstok constructie. 
Meer informatie >>>
  Onze bekende Verona luifel heeft er inmiddels een grote variant bijgekregen! De Unico Verona XL caravanluifel heeft een diepte van maar liefst 280 cm. in het dak en een diepte in de vloer van 340 cm. 
Meer informatie >>>
  In het assortiment van Unico is de Torino caravanluifel de meest eenvoudige luifel. Deze caravanluifel wordt opgezet met slechts één aluminium boogstok en één dakligger. 
Meer informatie >>>

Unico Siena

 

 

 

 

Unico Luifel Siena        
Indien je op zoek bent naar een snel op te zetten reisluifel, maar geen genoegen neemt met een cassetteluifel, dan biedt de Unico Siena uitkomst! 
Meer informatie >>>