Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Luifels Thule Omnistor

Thule Omnistor Luifels

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.

Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid hebt om uw actieve leven vorm te geven. We zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven - of u zich nu in de stad of in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen.

Wat uw passie ook is, wat u ook najaagt. Waar u ook heen gaat, wat u ook meeneemt. Met Thule bent u vrij om ten volle van uw actieve leven te genieten.


Aan de wand gemonteerde luifels

Met Thules handmatige of gemotoriseerde aan de wand gemonteerde luifels kunt u van het buitenleven genieten en uzelf tegelijkertijd beschermen tegen zon of regen.

Thule Omnistor 8000

 

Thule Omnistor 5003

 

Thule Omnistor Caravan Style

   
Voor kampeerauto en caravan - lengtes van 3,5 tot 6 m met een uitval tot 2,75 m.
Meer informatie >>>
  Voor kampeerauto en caravan - lengtes van 1,9 tot 4,5 m met een uitval tot 2,5 m.
Meer informatie >>>
  Voor caravan - lengtes van 2,3 tot 4,5 m met een uitval tot 2,3 m.
Meer informatie >>>

Thule Omnistor 1200

 

 

 

 

       
Voor caravan - stabiliteit en grote uitval, past in een kleine tas
Meer informatie >>>
       

Aan het dak gemonteerde luifels

Thules handmatige of gemotoriseerde aan de wand gemonteerde luifels voor campers en caravans beschermen u tegen zon en regen.

Thule Omnistor 9200

 

 

   
       

Voor kampeerauto, caravan en kampeerbus - lengtes van 4 tot 6 m met een uitval van 3 m.
Meer informatie >>>