Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Luifels Dorema

Luifels Doréma

Doréma is sinds 1987, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Doréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij ons programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

De Cannenburg heeft diverse modellen in haar showroom getoond en dekking staat u met raad en daad terzijde bij uw oriëntatie naar een nieuwe Doréma voortent.


Palma voortentluifel

 

Locarno Season

 

Voortentluifels Pagode en Locarno Plus

luifel dorema palma   dorema locarno season   voortentluifel dorema pagode en locarno plus
Riante uitbreiding van uw voortent
De voortentluifel Palma past aan bijna alle Doréma voortenten en Multi Nova’s vanaf modeljaar 2007. De Palma wordt door middel van een kunststof koppelprofiel aan de petluifel van de voortent bevestigd.
Meer informatie >>>
  Nieuwe voortentluifel geschikt voor seizoensgebruik
Het extra stevige Ten Cate All Season tentdoek en het versterkte 25mm luifelframe zorgen voor extra stabiliteit en maken deze voortentluifel bij uitstek geschikt voor seizoensgebruik.
Meer informatie >>>
  Extra leefruimte in optima forma
Deze luxe universele voortent­luifels zijn speciaal ontworpen voor beves­tiging aan de voorzijde van uw voortent. De Pagode is een dakluifel, terwijl de Locarno luifel bovendien voorzien is van uitritsbare zijwanden met raam.
Meer informatie >>>

Vario Luifel

 

Dakluifel Uni

 

Dakluifel Elba

luifel dorema vario   dakluifel dorema uni   dakluifel dorema elba
Tijd om te genieten
Zeer elegante luifel die geheel vervaardigd is van Ten Cate All Season tentdoek. De basis is een dakluifel voorzien van ritssluitingen aan beide zijden.
Meer informatie >>>
  Topkwaliteit luifels gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek voor extra lange levensduur.Als schaduw gewenst is.
Meer informatie >>>
  Topkwaliteit luifels gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek voor extra lange levensduur. Licht in gewicht en snel op te zetten.
Meer informatie >>>

Schuifluifel Kreta

 

Mondial Luifel

 

Panorama Luifel

schuifluifel dorema kreta   luifel dorema mondial   luifel dorema panorama
Topkwaliteit luifels gemaakt van Ten Cate All Season tentdoek voor extra lange levensduur. Driekwart luifel. Kan naar de linker- of rechterzijde worden doorgeschoven.
Meer informatie >>>
  Het beste van 2 werelden: de futuristische boogvormige kenmerken van de Octavia en de ijzersterke ‘look and feel’ van onze Panorama-luifel. Zie hier het eindresultaat: de Mondial. Ook hier optioneel aanritsbare 3-hoekige zijwanden.
Meer informatie >>>
  Voor een ieder die kleur wil bekennen
Schitterende luifel, die geheel is vervaardigd van Ten Cate All Season tentdoek. Ten Cate All Season tentdoek is een ijzersterk lichtgewicht synthetisch materiaal dat 100% waterdicht is en dat een zeer lange levensduur heeft.
Meer informatie >>>