Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Lichtgewicht tenten Dorema

Lichtgewicht voortenten Doréma

Doréma is sinds 1987, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Doréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij ons programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

De Cannenburg heeft diverse modellen in haar showroom getoond en dekking staat u met raad en daad terzijde bij uw oriëntatie naar een nieuwe Doréma voortent.


Mistral All Season

 

Magnum Air All Season

 

Magnum Air Weathertex

Dorema voortent Mistral All Season   Dorema opblaasbare voortent magnum air All Season   Dorema opblaasbare voortent magnum air weathertex
Succesmodel nu ook leverbaar in duurzaam Ten Cate All Season materiaal
In seizoen 2013 was het model Mistral, in de lichtgewicht Ripstop-uitvoering, een absolute bestseller.
Meer informatie >>>
  De nieuwe generatie opblaasbare voortenten
Op basis van het succesmodel Magnum is de nieuwe Magnum Air ontwikkeld. Het traditionele buizenframe is vervangen door opblaasbare luchtslangen.
Meer informatie >>>
  De nieuwe generatie opblaasbare voortenten
Deze innovatieve opblaasbare Magnum Air is ook verkrijgbaar in een lichtgewicht versie, uitgevoerd in het extra sterke Weathertex 4000 mm polyester.
Meer informatie >>>

Mistral Ripstop

 

Sprinter

 

Futura 330

Dorema lichtgewicht voortent mistral ribstop   Dorema lichtgewicht voortent sprinter   Dorema lichtgewicht voortent Futura 330
StarCamp universele lichtgewicht tenten
De Mistral Ripstop is een nieuwe kwaliteit extra sterk doek in het assortiment lichtgewicht tenten.
Meer informatie >>>
  StarCamp universele lichtgewicht tenten
Geheel nieuw en uniek model waar een uitbouw aan geplaatst kan worden. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/grijs en antraciet/grijs.
Meer informatie >>>
  Nu nieuw in een extra-diepe uitvoering en met een royale stahoogte. De voorwand heeft een brede deur van 110 cm met een dakluifel erboven. Gemaakt van het extra sterke Weathertex 4000mm polyester (DIN 8936).
Meer informatie >>>

Futura 390 Skylite

 

 

 

 

Dorema lichtgewicht voortent futura 390 skylite        
Houdt u van mooie blauwe luchten, dan is het nieuwe model Skylite uw ideale keus. Uitgerust met drie grote dakramen voor maximaal daglicht of een mooie sterrenhemel. Gemaakt van het extra sterke Weathertex 4000mm polyester (DIN 8936).
Meer informatie >>>