Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Specials Isabella > T@B 400L Voortent

Isabella T@B 400L Voortent

De T@B 400L voortent is speciaal ontworpen voor de T@B 400L caravans.

De T@B 400L is een uitermate geschikte caravan wanneer je op zoekt bent naar iets anders dan een grote caravan. Isabella heeft voor deze T@B 400L caravan een speciale en bijpassende voortent in het assortiment. Het front van de T@b 400L voortent is gemaakt van isacryl, een ademend en bijzonder kleurvast acryl materiaal, en is gedeeltelijk uitneembaar en neerrolbaar.
De sokkel is van pvc en de zijwanden en het dak zijn gemaakt van gecoat polyester en sluiten perfect aan op de unieke rondingen van deze voortent.

De muskitowand, die in de rechterwant van de T@B 400L caravan voortent aanwezig is, kan met behulp van een afdekflap en ritssluitingen geopend en gesloten worden. Deze T@B 400L voortent wordt standaard geleverd met gordijnen, een speciale tochtstrook en wielkastafdekking. Het frame van deze T@B 400L voortent bestaat uit een aluminium voorgevormde boogstang en glasfiber dakliggers. De dak-stangen zijn verstelbaar en beschikken over een schroefloos fixon II-bevestiging. Het oppervlakte van de T@B 400L voortent (bodemmaat) is 225 x 415 cm. Het gewicht van deze voortent is 22 kg.


Voordelen
  • Het front is uitneembaar en neerrolbaar
  • Muskitonet in de rechter zijwand en een muskitonet in het front- beide met afdekflap die m.b.v. ritsen afgesloten kunnen worden.
  • Front van isacryl
  • Bodemmaat 225 x 415 cm
  • Gewicht 22 kg
Isabella special tab 400
Isabella special tab 400
Isabella special tab 400