Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Deel-en Wintervoortenten Isabella

Deel- en winter voortenten Isabella

MET EEN DEELTENT VAN ISABELLA VOOR DE CARAVAN HEB JE VEEL COMFORT EN GEMAK

Een deeltent is een compacte voortent voor de caravan met een vaste breedte die voor een deel over de lengte van de caravan staat. De deeltenten van Isabella zijn makkelijk op te zetten, waardoor de geschikt zijn voor kortere vakanties of wanneer je er van houdt om rond te trekken. Daarnaast blijven ze beschikken over alle luxe en comfort. Met de Universal deeltenten van Isabella voortenten, is het tevens mogelijk om in elk seizoen van het jaar te kamperen met de caravan. Ook in de winter, want winterkamperen is een heerlijke vorm van vakantie! Een kampeervakantie is hoe dan ook een vorm van vakantie waarin u dicht bij de natuur bent. De natuur is uitermate gezond voor lichaam en geest en de natuur laadt onze batterijen weer op!

MET EEN WINTERVOORTENT VAN ISABELLA VOOR DE CARAVAN HEB JE HET HELE JAAR DOOR KAMPEERPLEZIER.

Met een wintervoortent van Isabella voortenten, is het mogelijk om in elk seizoen van het jaar te kamperen met de caravan. Een wintervoortent is een compacte voortent voor de caravan die dankzij zijn krachtige materiaal en speciale dakhelling voor minimale sneeuwophoping uitermate geschikt is om ook de wintermaanden te genieten op de camping. De wintervoortenten van Isabella hebben tevens een uitwendige slikrand, vorstbestendig vensterfolie en een sterk stalen frame waarmee ze opgewassen zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden. Winterkamperen met een Isabella voortent is een heerlijke vorm van vakantie vieren!


Magnum 340 SilverĀ 

 

Magnum 400 SilverĀ 

 

Universal 360 Coal

Magnum 340 Silver van Isabella   Magnum 400 Silver van Isabella   Universal 360 Coal
De Magnum 340 Silver van Isabella is een bijzonder reisvriendelijke deeltent voor de caravan die u snel opzet als u onderweg bent.
Meer informatie >>>
  De Magnum 400 Silver van Isabella is een bijzonder reisvriendelijke deeltent voor de caravan die u snel opzet als u onderweg bent.
Meer informatie >>>
  De Universal 360 Coal is een sterke en stabiele deeltent, ideaal voor kamperen in bijna elk weertype, dus ook de winter!
Meer informatie >>>

Universal 420 Coal

 

Minor

 

Villa

Universal 420 Coal   isabella Minor   isabella villa
De deeltent Universal 420 Coal is door zijn sterkte en stabiliteit ideaal voor kamperen in alle seizoenen!
Meer informatie >>>
  De deeltent Minor is ideaal voor twee personen; makkelijk, handig en comfortabel.
Meer informatie >>>
  De Villa is een permanente voortent speciaal ontwikkeld voor kampeerders die van alle seizoenen op de camping willen genieten; ook in de winter!
Meer informatie >>>

Winter

 

 

 

 

isabella winter        
De Winter is een krachtige voortent die zelfs tegen een sneeuwstorm is opgewassen! Ideaal voor winterkamperen!
Meer informatie >>>