Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Inkoop / bemiddeling

Caravan en camper inkoop en caravan en camper bemiddeling

Direct geld en vrijwaring
Als u uw caravan of kampeerauto snel en betrouwbaar wilt verkopen en omzetten in contant geld, is de Cannenburg Caravans & Campers al ruim 40 jaar het beste adres. Als BOVAG, FOCWA en RDW erkend bedrijf met een grote werkplaats en kampeerwinkel, bieden we u als verkopende partij en de kopende partij gemak en zekerheid bij de verkoop en aanschaf van een gebruikte toercaravan of camper.

Vink hieronder aan welke verkoopmethode uw voorkeur heeft en vul de benodigde gegevens in. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

 
Inkoop (snelste methode): We komen met u een bedrag overeen waarvoor we de caravan of camper direct inkopen, vrijwaren en aan u uitbetalen. Doordat we hiermee zelf het risico van de verkoop nemen, ligt het bedrag dat u ontvangt vaak iets lager dan het bedrag dat u ontvangt bij bemiddeling.
Bemiddeling*: We komen met u een bedrag overeen waarvoor u de caravan of camper aan ons wilt verkopen en wij bepalen dan zelf een vraagprijs die onze kosten dekt. Er zal pas uitbetaling aan u plaatsvinden bij de daadwerkelijke verkoop van de caravan of camper aan derden. Wij zorgen voor het representatief houden, advertenties en activiteiten. Indien wij er niet in slagen de caravan of camper voor u te verkopen, zijn er voor u géén kosten. ‘No cure, No pay!

 

Persoonlijke gegevens:
 
Naam*
Postcode*
Huisnummer*
E-mail*
Telefoon-nummer*
GSM-nummer

 

Gegevens caravan of camper:
 
Caravan / Camper.*
Caravan Camper
Merk.*
Type*
Bouwjaar*
Kenteken*
Kilometerstand
Chassisnr.
Vraagprijs
Accessoires
Schade
Opmerkingen
Beveiligingscode CAPTCHA Image
[ Andere afbeelding ]
 
* Deze vakken dienen ingevuld te worden.