Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Zijpanelen Fiamma

Fiamma luifel zijpanelen

"Wie kiest voor Fiamma maakt deel uit van een groep dynamische en actieve personen. Het zijn veeleisende klanten die ervan houden lekker met de camper op weg te gaan en zo nieuwe plaatsen te ontdekken. Het zijn mensen die van fietsen houden."

Wij bieden je een compleet assortiment aan hoogwaardige accessoires die verkrijgbaar zijn bij je eigen reseller. Fiamma is een stabiel bedrijf dat in meer dan 60 jaar een goede reputatie heeft opgebouwd onder de liefhebbers van het buitenleven. Wij bieden een superieure kwaliteit. Het merk Fiamma biedt de nodige zekerheid en is ISO 9001 gecertificeerd. Bij Fiamma ben je in goede handen, omdat Fiamma alleen betrouwbare kwaliteitsproducten biedt met garantie, waar je geen problemen mee zult krijgen. Daarom is Fiamma een A- merk dat aanbevolen wordt door kenners. Je kiest voor zekerheid, want de producten van Fiamma zijn handig, gemakkelijk in het gebruik en onmisbaar voor een nog comfortabeler verblijf in de open lucht.

Fiamma staat vandaag de dag wereldwijd bekend als een vooruitstrevend topbedrijf op het gebied van technische accessoires voor vakantievoertuigen.
Fiamma is houder van meer dan 100 patenten die gedeponeerd zijn in Europa, de VS, Japan en Taiwan. Het bedrijf bestaat uit een logistieke- en ontwerpafdeling in Cardano en uit acht dynamische productiefaciliteiten waar steeds verbeteringen in de producten worden aangebracht. Hierbij wordt flink geinvesteerd in technologie en in nieuwe productieprocessen.


Side W Pro

 

Side W Pro Shade

 

Side W Caravanstore

fiamma luifel zijpanelen Side W Pro   fiamma luifel zijpanelen Side W Pro Shade   fiamma luifel zijpanelen Side W Caravanstore
Comfortabel zijpaneel met één groot crystal raam en tochtstrook tot de grond. Vergaat niet, afwasbaar vinyl met UV-bescherming. Eenvoudig te installeren dankzij de meegeleverde telescopische spanningsstang.
Meer informatie >>>
  Comfortabel zijpaneel voorzien van één groot helder raam met verduistering en grijze tochtstrook tot de grond. Vergaat niet, afwasbaar vinyl met UV-bescherming. Voorzien van één groot licht doorlatend Crystal raam.
Meer informatie >>>
  Comfortabel zijpaneel met één groot crystal raam. Vergaat niet, afwasbaar vinyl met UV-bescherming. Eenvoudig te installeren. Standaard geleverd met: - telescopische spanningsstang.
Meer informatie >>>

Sun View Side

       
fiamma luifel zijpanelen Sun View Side        
Comfortabel zijpaneel voor de Fiamma F45 luifels. Gemaakt van doorschijnend materiaal. Houdt circa 85% van het zonlicht tegen. Eenvoudig te bevestigen. Standaard geleverd.
Meer informatie >>>