Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Voorpanelen Fiamma

Fiamma luifel voorpanelen

"Wie kiest voor Fiamma maakt deel uit van een groep dynamische en actieve personen. Het zijn veeleisende klanten die ervan houden lekker met de camper op weg te gaan en zo nieuwe plaatsen te ontdekken. Het zijn mensen die van fietsen houden."

Wij bieden je een compleet assortiment aan hoogwaardige accessoires die verkrijgbaar zijn bij je eigen reseller. Fiamma is een stabiel bedrijf dat in meer dan 60 jaar een goede reputatie heeft opgebouwd onder de liefhebbers van het buitenleven. Wij bieden een superieure kwaliteit. Het merk Fiamma biedt de nodige zekerheid en is ISO 9001 gecertificeerd. Bij Fiamma ben je in goede handen, omdat Fiamma alleen betrouwbare kwaliteitsproducten biedt met garantie, waar je geen problemen mee zult krijgen. Daarom is Fiamma een A- merk dat aanbevolen wordt door kenners. Je kiest voor zekerheid, want de producten van Fiamma zijn handig, gemakkelijk in het gebruik en onmisbaar voor een nog comfortabeler verblijf in de open lucht.

Fiamma staat vandaag de dag wereldwijd bekend als een vooruitstrevend topbedrijf op het gebied van technische accessoires voor vakantievoertuigen.
Fiamma is houder van meer dan 100 patenten die gedeponeerd zijn in Europa, de VS, Japan en Taiwan. Het bedrijf bestaat uit een logistieke- en ontwerpafdeling in Cardano en uit acht dynamische productiefaciliteiten waar steeds verbeteringen in de producten worden aangebracht. Hierbij wordt flink geinvesteerd in technologie en in nieuwe productieprocessen.


Blocker Pro

 

Blocker

 

Sun View XL

fiamma voorpanelen   fiamma voorpanelen   fiamma voorpanelen
Front paneel voorzien van één groot crystal raam en tochtstrook van vinyl tot de gront. Vergaat niet, afwasbaaren UV-bestendig.
Meer informatie >>>
  Comfortabel frontpaneel welke bescherming biedt tegen zon en lichte regen en u bovendien meer privacy biedt.
Meer informatie >>>
  Comfortabel frontpaneel. Gemaakt van doorschijnend materiaal. Filtert deels het zonlicht. Houdt circa 8% van het zonlicht tegen.
Meer informatie >>>

Shade

       
fiamma voorpanelen        
De Fiamma Shade is een comfortabele volant die in de rail van de rolbuis geschoven kan worden. Biedt bescherming tegen de zon en lichte regen en vergroot het schaduwoppervlak. Verkrijgbaar in twee kleuren.
Meer informatie >>>