Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Wandluifels met draaislinger Fiamma

Fiamma draaislingerluifels voor wandmontage

"Wie kiest voor Fiamma maakt deel uit van een groep dynamische en actieve personen. Het zijn veeleisende klanten die ervan houden lekker met de camper op weg te gaan en zo nieuwe plaatsen te ontdekken. Het zijn mensen die van fietsen houden."

Wij bieden je een compleet assortiment aan hoogwaardige accessoires die verkrijgbaar zijn bij je eigen reseller. Fiamma is een stabiel bedrijf dat in meer dan 60 jaar een goede reputatie heeft opgebouwd onder de liefhebbers van het buitenleven. Wij bieden een superieure kwaliteit. Het merk Fiamma biedt de nodige zekerheid en is ISO 9001 gecertificeerd. Bij Fiamma ben je in goede handen, omdat Fiamma alleen betrouwbare kwaliteitsproducten biedt met garantie, waar je geen problemen mee zult krijgen. Daarom is Fiamma een A- merk dat aanbevolen wordt door kenners. Je kiest voor zekerheid, want de producten van Fiamma zijn handig, gemakkelijk in het gebruik en onmisbaar voor een nog comfortabeler verblijf in de open lucht.

Fiamma staat vandaag de dag wereldwijd bekend als een vooruitstrevend topbedrijf op het gebied van technische accessoires voor vakantievoertuigen.
Fiamma is houder van meer dan 100 patenten die gedeponeerd zijn in Europa, de VS, Japan en Taiwan. Het bedrijf bestaat uit een logistieke- en ontwerpafdeling in Cardano en uit acht dynamische productiefaciliteiten waar steeds verbeteringen in de producten worden aangebracht. Hierbij wordt flink geinvesteerd in technologie en in nieuwe productieprocessen.


F45 S

 

F45 S VW T5

 

F45 L

fiamma F45S draaislingerluifels voor wandmontage   fiamma F45S VW T5 draaislingerluifels voor wandmontage   fiamma F45L draaislingerluifels voor wandmontage
De innovatieve en compacte luifel met Italiaans design. Verbeterd model van de Fiamma F45 luifel. Vernieuwd design, nu nog compacter en functioneler. Veel technische verbeteringen waardoor de F45 S de beste keuze.
Meer informatie >>>
  De luifel met Italiaans design en vele accessoire mogelijkheden, speciaal ontwikkeld voor de T5 Multivan, Transporter en California. Innovatieve luifel speciaal ontworpen voor de Minivan T5.
Meer informatie >>>
  Een groter schaduwoppervlak voor de hele familie. Dankzij de extra grote behuizing en extra stevige rolbuis is de F45 L uitermate geschikt voor het gebruik op grote campers en motorhomes.
Meer informatie >>>

F45 Eagle

       
fiamma F45 Eagle draaislingerluifels voor wandmontage        
Automatische en extra sterke luifel zonder steunpoten. Geschikt voor de camper en voorzien van windsensor, het Wind Detective System. Comfortabel en veilig.
Meer informatie >>>