Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Dakluifels met draaislinger Fiamma

Fiamma draaislingerluifels voor dakmontage

"Wie kiest voor Fiamma maakt deel uit van een groep dynamische en actieve personen. Het zijn veeleisende klanten die ervan houden lekker met de camper op weg te gaan en zo nieuwe plaatsen te ontdekken. Het zijn mensen die van fietsen houden."

Wij bieden je een compleet assortiment aan hoogwaardige accessoires die verkrijgbaar zijn bij je eigen reseller. Fiamma is een stabiel bedrijf dat in meer dan 60 jaar een goede reputatie heeft opgebouwd onder de liefhebbers van het buitenleven. Wij bieden een superieure kwaliteit. Het merk Fiamma biedt de nodige zekerheid en is ISO 9001 gecertificeerd. Bij Fiamma ben je in goede handen, omdat Fiamma alleen betrouwbare kwaliteitsproducten biedt met garantie, waar je geen problemen mee zult krijgen. Daarom is Fiamma een A- merk dat aanbevolen wordt door kenners. Je kiest voor zekerheid, want de producten van Fiamma zijn handig, gemakkelijk in het gebruik en onmisbaar voor een nog comfortabeler verblijf in de open lucht.

Fiamma staat vandaag de dag wereldwijd bekend als een vooruitstrevend topbedrijf op het gebied van technische accessoires voor vakantievoertuigen.
Fiamma is houder van meer dan 100 patenten die gedeponeerd zijn in Europa, de VS, Japan en Taiwan. Het bedrijf bestaat uit een logistieke- en ontwerpafdeling in Cardano en uit acht dynamische productiefaciliteiten waar steeds verbeteringen in de producten worden aangebracht. Hierbij wordt flink geinvesteerd in technologie en in nieuwe productieprocessen.


F65 S

 

F65 L

 

F65 Eagle

fiamma F65S draaislingerluifels voor dakmontage   fiamma F65L draaislingerluifels voor dakmontage   fiamma F65 Eagle draaislingerluifels voor dakmontage
Compacte afmetingen: zeer solide maar wel veel lichter. De innovatieve F65 S luifel is de nieuwe generatie Fiamma dakluifels welke integreert op het voertuig zonder uit te steken.
Meer informatie >>>
  De dakluifel met modern en elegant design. De klassieke F65 is een Fiamma dakluifel die op elegante wijze integreert op het ronde dak het voertuig zonder uit te steken.
Meer informatie >>>
  Automatische en extra sterke luifel zonder steunpoten geschikt voor montage op het dak. Comfortabel en veilig. Dankzij het eenvoudige 12 volt systeem kan de luifel eenvoudig in- en uitgedraaid worden.
Meer informatie >>>