Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Deeltenten DWT

DWT deeltenten

De deeltent staat voor een bepaald deel van uw woonwagen en is in principe enkel via het dak verbonden met de caravan. De juiste oplossing voor iedereen die een afgeschut vrij oppervlakte voor zijn caravan wenst. Deeltenten zijn erg populair tijdens korte reizen en korte tripjes; maar evenzeer tijdens de traditionele wintercamping. Vooral reizende  kampeerders weten de snelle opbouw van de deeltenten te waarderen. Winterkampeerders daarentegen vinden vooral de geringe tentdiepte en het daarmee gepaard gaande steilere dakoppervlak, waarvan de sneeuw gewoon kan afglijden, een voordeel. Bij de deeltenten horen echter ook de tenten, die aan één kant op een vlakke lijn met de caravan staan. Deze tenten noemen we deeltenten. Bij deze tenten is er naast het dakelement via het koord nog een tweede zijwand met de caravan verbonden. We bieden een uitgebreid gamma aan deeltenten – verschillende constructiewijzen, maten, materialen en uitrustingen. Deeltenten bestaande uit verschillende delen vereenvoudigen de opbouw en garanderen zo de meest verschillende gebruiksmogelijkheden.


Bora Air

 

Fortuna

   
     
Tentopbouw met “Air In”-systeem. Grote tijdsbesparing, minder handling, ca. 1/3 minder gewicht. De naam spreekt voor zich.
Meer informatie >>>
  De tent voor de minimalisten onder ons! U heeft slechts 3 tentstokken nodig om uw tent correct in vorm te brengen en veilig op te bouwen.
Meer informatie >>>