Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Caravans

Caravans

Voor aanschaf van een nieuwe caravan heeft u bij Cannenburg keuze uit de 3 topmerken Hobby, Fendt en Caravelair. Met ruim 8.000m2 kampeerbeleving bieden wij u de gelegenheid uzelf goed te oriënteren en de voor u meest geschikte caravan te vinden. Van groot tot klein, lichtgewicht tot super-de-luxe, wij hebben van onze merken altijd een ruim aantal modellen op voorraad staan.

Ons team staat altijd voor u klaar om u van het gewenste advies te voorzien.

Wilt u onze huidige voorraad nieuwe en gebruikte caravans ziet? Kijk dan snel hier.
En klik op de onderstaande links voor meer informatie over de nieuwste modellen van onze merken.

* Indien uw gewenste uitvoering er niet tussen staat neem dan direct contact met ons op via info@cannenburg.nl of bel 036-5313470 zodat we kunnen zien of we wellicht alsnog kunnen leveren!

Fendt Bianco

Hobby

Het uit Noord-Duitsland (Fockbeck) afkomstige Hobby is wereldmarktleider in caravanbouw en absolute markleider in Nederland. Hobby wordt door zijn gebruikers veelal gewaardeerd voor zijn sfeervolle interieurs, zeer volledige standaard uitrusting en unieke prijs-kwaliteitverhouding.
Bekijk hier onze Hobby modellen >>>

Fendt

Het uit Zuid-Duitsland (Mertingen) afkomstige Fendt staat bekend als een van de traditionele caravanbouwers maar beschikt over de meest gemoderniseerde caravanfabriek. De aandacht voor details en kwaliteit is direct voelbaar bij het aanschouwen van zowel in- als exterieur, een echte topklasse caravan.
Bekijk hier onze Fendt modellen >>>

Caravelair

Het uit Zuid-Frankrijk (Tournon) afkomstige Caravelair is het topmerk caravan van moederconcern Trigano. Caravelair heeft zich gespecialiseerd in de bouw van lichtgewicht caravans die zicht qua kwaliteit en design kunnen meten aan andere topmerken. Om dit vertrouwen in eigen product te tonen geeft Caravelair 3 jaar garantie op zijn caravans i.p.v. de gebruikelijke 2 jaar.
Bekijk hier onze Caravelair modellen >>>

Occasions

Naast nieuwe caravans heeft Cannenburg ook een zeer uitgebreid aanbod occasions. Gemiddeld zijn er bij ons zo'n 80 occasions te bezichtigen. We hebben naast een ruime keuze aan 'eigen merk' ook veel aanbod aan 'vreemde merken' als Adria, Beyerland, Buerstner, Chateau, Dethleffs, Eifelland, Eriba, HomeCar, Knaus enzovoorts. Ons occasionpark bestaat uit betrouwbare caravans door ons ingeruild of die wij voor bestaande relaties verkopen.
Bekijk hier onze occasions >>>>

Inruil van uw caravan

Als u uw caravan wil inruilen dan is de Cannenburg Caravans & Campers al ruim 40 jaar het beste adres. Als BOVAG, FOCWA en RDW erkend bedrijf met een grote werkplaats en kampeerwinkel, bieden we u als verkopende partij en de kopende partij gemak en zekerheid bij de verkoop en aanschaf van een gebruikte caravan.
Lees hier meer over inruil >>>

Caravan stalling

Haal en breng service caravans:

Vanaf  15 november t/m 28 februari halen en brengen van caravans gratis in combinatie met onderhoud. Vraag naar de mogelijkheden.

Buiten deze periode om rekenen wij 20 euro voor een enkele, en 40 euro voor een retour. U dient uw voertuig zelf te verzekeren voor transport over de weg.