Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Kampeerwinkel > AL-KO

AL-KO mover & rangeersysteem

De standplaats is niet vlak en op de camping is niemand die kan helpen duwen. Met het AL-KO AMS MAMMUT rangeersysteem kunt u uw caravan ook zonder hulp tot op de centimeter nauwkeurig op de plek zetten, zelfs op een hellend of oneffen terrein! AL-KO heeft gekozen voor de AGM accu en lader van Mastervolt. Beide systemen zijn op elkaar afgestemd en dit garandeert optimaal gebruik. Vanaf 2012 is de AL-KO AMS MAMMUT met 5 jaar garantie* *vraag naar de AL-KO garantie voorwaarden

AMS Mammut

Wie een caravan met de auto precies wil inparkeren, moet beschikken over veel stuurvaardigheid en een paar sterke helpers. Of over het AMS MAMMUT-rangeersysteem. Want daarmee is de caravan met een paar duimbewegingen op de afstandsbediening tot op de centimeter nauwkeurig op zijn plek te zetten.

Past uw caravan maar nét in de winterstalling? Geen probleem. Met de AMS MAMMUT zet u hem
ook in de krapste ruimte moeiteloos op zijn plaats.

Twee krachtige MAMMUT-aandrijf-units zorgen voor een stabiele en betrouwbare aandrijving van
de caravanwielen. Schokvrij brengen ze de caravan in beweging en tot stilstand, niet alleen op vlak terrein, maar ook op hellingen tot 28 procent.

Elke aandrijf-unit bevat twee elektromotoren: één voor het aandrijven van de caravanwielen met behulp van de aandrijfrollen, een andere voor het aandrukken van de aandrijfrollen op de banden. De permanente elektronische regeling van de aandrukkracht zorgt er daarbij voor dat de grip van de aandrijfrollen op de wielen onder alle omstandigheden optimaal is.
De aandrijfmotor is zo sterk dat hellingen tot 28 procent en obstakels met een hoogte tot 4 centimeter probleemloos kunnen worden overwonnen.