Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > 4 Seizoenen tenten Dorema

4 Seizoenen voortenten Doréma

Doréma is sinds 1987, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Doréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij ons programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

De Cannenburg heeft diverse modellen in haar showroom getoond en dekking staat u met raad en daad terzijde bij uw oriëntatie naar een nieuwe Doréma voortent.


Quattro 225, 275, 380 en 430

 

Omega De luxe

 

Oslo

dorema 4 seizoenen voortent quattro 225 275 380 430   dorema 4 seizoenen voortent omega de luxe   dorema 4 seizoenen voortent oslo
Extra ruimte voor nog meer comfort
De universele voortenten Quattro 275 & 380 zijn ontworpen en gefabriceerd voor de kampeerder die prijs stelt op extra ruimte en comfort.
Meer informatie >>>
  4 seizoenen voortent
Deze universele voortenten zijn ideaal om te gebruiken in het voorjaar of in de herfst, maar ook gedurende het gehele jaar. .
Meer informatie >>>
  4 seizoenen voortent
Universele voortent die zeer geschikt is om te gebruiken als wintertent, maar ook gedurende het gehele jaar. Gemaakt van sterk PVC gecoat polyester dat heel eenvoudig is te reinigen.
Meer informatie >>>

Davos

 

 

 

 

dorema 4 seizoenen voortent davos        
Wintertent
Extra ruime universele wintertent gemaakt van polyester met een tweezijdige PVC coating. Met een diepte van 200 cm biedt deze wintertent veel gebruikscomfort.
Meer informatie >>>